Sociala medier

Sociala medier är inte bara Facebook, det är mycket mer. Med Facebook, Twitter, Instagram, Google+ och Youtube är det lätt att bli förvirrad.  Men sociala medier är ett av de bästa sätten att närma sig kunder och skapa förtroende. Ge oss en liten stund så förklarar vi varför sociala medier är något som du inte ska välja bort.

Sociala medier, något för mig?

När Facebook startade för lite mer än tio år sedan hände något med hela världen. Hela världen av marknadsföring alltså. Många ansåg att reklambranschen vändes upp och ner, ut och in. Plötsligt blev relationer ännu viktigare än någonsin. Viktigare än att skrika högst i tv-reklam, och viktigare än att ha de största skrävlarna i radio.

Idag litar vi mer på rekommendationer från våra vänner än någonsin. Kanske beror det på att vi har så nära till våra vänner; det är bara att trycka igång den smarta telefonen eller datorn för att se vad som intresserar våra vänner.

När allt fler slåss om vår uppmärksamhet, det är då som sociala medier kommer in som en räddare i nöden. Lite beroende på var dina kunder befinner sig så finns det oändliga möjligheter att bygga relationer med dem. Och precis som vi skrev innan, relationer är själva kärnan i sociala medier (det hörs nästan på namnet). Du har chansen att få veta precis vad de tycker, tänker och skriver om dig.

Svenskarna spenderar 30 % av sin tid online på sociala medier. Och vet du vad? 74 % av den svenska befolkningen använder idag sociala medier, och det lär ju inte blir färre.

27 % av världens befolkning använder Facebook.

Annonsera på sociala medier

Ibland vill man nå ut till fler än bara de som följer en på alla de olika sociala medierna som finns. Då är det otroligt smidigt att annonsera och visa sina inlägg för många fler. Vi har verktygen som hjälper dig att synas och börja skapa nya kundrelationer.

Det har aldrig varit så smidigt som det är idag att nå ut till nya kunder. Eftersom det är så otroligt många som använder sociala medier, 74 % av den svenska befolkningen, så är det en otroligt bra kanal att nå ut med sitt budskap på.

Vare sig du idag finns representerad i de olika sociala medierna, eller inte finns, så kan vi hjälpa dig att nå ut till tusentals personer som använder sociala medier. Börja redan idag att fundera hur din målgrupp ser ut så hjälper vi dig sen att kasta en fullträff!

Rätt kanal för rätt ändamål

Facebook. Twitter. Google+. LinkedIn. YouTube. Instagram. Det finns så många sociala medier att de snart är svåra att hålla reda på. Ska du finnas tillgänglig på alla? Vi tror inte det.

Det som är viktigt för dig är däremot att finnas där dina kunder är. Det är där du kan bygga långsiktiga relationer med dem. Att bygga en identitet kring ditt varumärke, en identitet som människor vill identifiera sig med. Är din målgrupp på Facebook, då ska du också vara där. Är din målgrupp på Twitter, ja då är det rätt ställe.

Varje kanal har sina unika egenskaper, och vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av sociala medier som finns idag.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB