Hitta rätt i djungeln av sociala medier

Kärt barn har många namn, som det brukar heta. För ett otränat öga är det ett virrvarr av sociala medier och det börjar bli svårt att hålla isär dem. Måste du verkligen finnas tillgänglig på alla plattformar för att driva trafik till din hemsida?  Vi tror inte det. Det är bättre att lägga krut på ett par få plattformar som verkligen ger resultat.

Det handlar om att synas där målgruppen finns

På sociala medier förmedlar du inte enbart dina tjänster. Du kan även bygga upp ditt varumärke, ha en tvåvägskommunikation med dina kunder samt omvandla kortsiktiga relationer till hållbara relationer.

Inom de olika sociala plattformarna måste man prioritera målgrupp, ton och syfte. Speciellt när det kommer till hur kommunikation och annonsering utformas. Vi vet hur du når fram till rätt målgrupp.

27 % av världens befolkning använder Facebook.

Våra tjänster inom sociala medier

Strategiarbete

Vill du öka din försäljning, skapa engagemang eller få fler följare? Med ett gediget strategiarbete får du en bra bild av vad du vill åstadkomma med din annonsering samt vilka personer du vill nå.

Annonsering

Lyft fram ett schysst erbjudande till din målgrupp. Genom att anpassa ditt budskap och rikta din annons baserat på demografi kan du nå hela din kundkrets med några få klick.

Kampanjplanering

Planera dina insatser och nå dina marknadsföringsmål. Genom att lägga upp en långsiktig kampanjplan blir det enklare att följa utvecklingen, framgången och analysera resultatet.

Innehållsproduktion

Bygg förtroende och skapa engagemang med ett levande flöde på sociala medier. Det är också det smidigaste sättet att kommunicera med dina kunder och stärka ditt varumärke.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB