Övriga tjänster

Ibland så har man en helt fungerande hemsida eller själv är expert på sökmotoroptimering men behöver hjälp med något annat. Med en hjälpande hand finns vi här för dig. Vi hittar alltid rätt väg som passar just dig och ditt behov.

Sociala Medier

Som privatpersoner använder vi oftast sociala medier till att hålla kontakten med nära och kära. Men vi följer även våra favoritbutiker på sociala medier. Där håller vi koll på vad nästa kampanj kan bli, nyheter i butiken eller bara känner ett starkt förtroende genom att känna personer på företaget.

30 % av all tid vi spenderar online är på sociala medier. Jämför det med hur många användare t.ex. Facebook har i Sverige; 74 % av alla svenskar har Facebook. Sociala medier är inte bara en kanal för att hålla kontakten med vänner på. Det är en otroligt viktig kanal att finnas på.

Vi kan hjälpa dig att skapa den kontakten med dina kunder. Att ha en företagssida på Facebook eller ett Instagram-konto är idag ett måste. Men det behöver inte vara krångligt för dig.

Läs mer om fördelarna med Sociala Medier och börja synas redan idag.

Logotyper

Det är inte bara viktigt att finnas med på internet med en hemsida och i sociala medier. Det är otroligt viktigt att ens största varumärke, logotypen, är professionell och i tiden. Om du kanske är i uppstarten med ditt företag och behöver hjälp, eller kanske har en logotyp som behöver förnyas, då finns vi här för att hjälpa dig.

Vi ser till att, tillsammans med dig, ta fram en bra representation av ditt företag och din verksamhet. Logotypen är inte något enkelt eller något man ska ta lättsamt. Det är en av de viktigaste grundstenarna i ditt språk ut till kunder. För att ta fram just rätt logotyp till dig behöver vi gå igenom en lära-känna-process. En process där ställer massvis med frågor till dig för att lära känna dig och ditt företag. När vi känner att vi börjar komma varandra nära; det är först då vi kan börja jobba.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med Logotyper och hur du kan ta ditt företag ett steg framåt.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB