Behöver ni en Ny Hemsida?

Det första intrycket av en hemsida är otroligt viktigt och avgörande om besökaren stannar kvar eller söker sig vidare. På bara 7 sekunder så har man bestämt sig om man kommer stanna kvar och läsa, eller om man lämnar sidan. Vi bygger professionella webbplatser som hjälper er i ert arbete att förmedla ert budskap.

ny-hemsida

Skapad för både människor och sökmotorer

När du investerar i en ny hemsida tycker vi att du ska kräva att den byggs med minst två målgrupper i åtanke: människor och sökmotorer.

Din hemsida är ditt skyltfönster ut mot potentiella kunder. Den är också din säljrepresentant som arbetar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Det är därför högst väsentligt att din hemsida ger en bra och rättvis bild av ditt företag, så snabbt som möjligt.
Men det ska inte bara se bra ut, det ska vara funktionellt också. Därför är vi noga med både utseendet och strukturen på hela din hemsida. Allt för att man som besökare ska få en bra känsla.

Då sökmotorer inte tänker som vi människor – än – måste vi alltid bygga sajter även med sökmotorer i åtanke. Här ser vi till att bygga in vissa detaljer som gör att även sökmotorer kan förstå och tolka innehållet.

När vi sedan får Google att förstå att innehållet verkligen är bra, då ser vi också väldigt ofta hur din sajt börjar klättra högre och högre i sökmotorernas resultatlistor.

Låter det spännande? I så fall berättar vi gärna mer om vad du kan göra för att synas på Google.

Med en långsam laddningstid riskerar man att förlora besökare

En responsiv hemsida för stora och små skärmar

Besökarna har blivit mer kräsna. Rätt information måste vara tillgänglig snabbare än någonsin. Eftersom väldigt många av besökarna går in på hemsidan via en mobil enhet måste den vara anpassad för det.

På en bra hemsida är all information läsbar direkt. Det finns varken tid eller lust för besökarna att zooma in och ut för att göra text läsbar. Innehållet måste vara anpassat för alla skärmstorlekar.

Det bästa sättet att lösa detta är genom att låta sidan förändras utifrån skärmens storlek. Det här kallas responsiv design.

Innan smartphonen släpptes var internetanvändningen från mobiltelefoner nästan noll. Sedan började man bygga separata mobilsidor för besökare som kom från telefoner. Men det var krångligt, dyrt och opraktiskt med flera olika sidor att administrera.

Här kommer responsiv design in i bilden. Sidan reagerar på skärmstorleken och anpassar sig efter den.

ny-hemsida

Vi hjälper dig hela vägen

På Trafikbyrån vill vi gärna hjälpa dig genom hela processen med en ny hemsida. Vi vet att det ofta känns som ett stort projekt med konstiga och svåra förkortningar och begrepp. Det vi kan lova är att alltid se till att du förstår precis vad vi pratar om.

Vi tar hand om allt från strategi och analys av nuläget; planering och projektering; till design och utveckling av text och bild – oavsett om det rör sig om en helt ny hemsida, uppdateringar av er gamla eller en anpassning till mobiltelefoner av den sajt ni redan har.

Mobilen är störst inom e-handel

Ta steget till en webbshop

Att starta en webbshop har aldrig varit smidigare än vad det är idag. Antalet plattformar har ökat lavinartat och du kan välja och vraka bland många gratis- eller betalalternativ. Några av de enklare och renodlade webbshopparna idag är Tictail och Wix. De kan vara en bra lösning om du är i ett uppstartsskede och inte har någon annan digital närvaro på nätet. Har du däremot redan en hemsida kan man bygga vidare på den.

Kom igång

Man måste alltid börja någonstans men det är oftast en fördel att redan från start ha ett större antal produkter. Desto fler produkter du har, desto större är ditt skyltfönster i träfflistorna på Google. Alltså, fler produkter ger möjlighet till fler träffar på Google.

Misstaget många gör är att man efter lansering släpper allt och hoppas och tror att webbshoppen sköter sig själv. Det svåra är inte att starta igång, utan det är när man väl är igång som det stora arbetet börjar.

Viktiga frågeställningar

Hur får jag besökarna att köpa? Är betalningsprocessen för komplicerad? Är priserna otydliga? Är det rätt priser?

Det är några av de frågor man ställs inför. Det är viktigt att man bearbetar de här frågorna och inte bara lämnar allt åt slumpen. I en fysisk butik vill man att besökare även köper saker som inte står på inköpslistan genom olika produktplaceringar. Detsamma gäller även i en webbshop men det handlar också om att det ska vara tryggt och smidigt att slutföra ett köp.

Det finns många bra tips på vad man kan göra för att öka konverteringen, men idag med alla olika jämförelsesajter är priset en av de största faktorerna i slutändan.

Våra webbshoppar bygger vi på plattformen WordPress och med e-handelslösningen WooCommerce. Vi har valt att specialisera oss på WooCommerce då det är användarvänligt och lätt att förstå för den som administrerar webbshoppen.

Det ska också vara smidigt och säkert för en kund att slutföra en beställning. Därför rekommenderar vi Klarna Checkout som erbjuder ett prisvärt, säkert och enkelt betalalternativ.

Går du i tankarna att starta igång en webbshop ska du inte tveka. Hör av dig till oss!

Trovärdighet är A och O på internet

Foto & Film

Foto och film har alltid varit en av de viktigaste informationskanalerna. Vi skapar professionellt foto- och filmmaterial för just din verksamhet. Materialet vi tar fram kan även användas till reklamfilmer eller trycksaker. Med bra foto och film ökar relevansen och trovärdigheten.

Som besökare vill man förstå att hemsidan, säljaren, är en pålitlig aktör som arbetar med kvalité. Det är därför viktigt att på ett seriöst och snyggt sätt kunna presentera vad man gör och vilka man är. Bra bilder på personalen är alltid att rekommendera. Att visa vem som står bakom produkten man köper är mycket förtroendeingivande. Detta hjälper vi er gärna med.

Läs vidare om

Sökmotoroptimering

Vad är en ny hemsida utan besökare? Med genomtänkta strategier hjälper vi er att synas i Googles träfflista.

Tänk även på

Googleannonsering

Det mest effektiva sättet att annonsera är att endast visa annonser kunder ber om. Låt oss hjälpa dig ta nästa steg.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB