Behöver du en ny hemsida?

Visste du att det tar 7 sekunder för din hjärna att avgöra om detta är intressant för dig? Stanna kvar vid tanken. Kanske har du en hemsida som inte riktigt får den kärlek den behöver. Tidsbrist eller oinspirerad? Det ena utesluter inte det andra. Vi förstår dig. Men eftersom att din hemsida är ditt skyltfönster är det viktigt att besökarna vill stanna kvar och läsa mer om dig. Vi hjälper dig att bygga en webbplats som såväl besökare som Google gillar.

views

Skapad för både besökare och sökmotorer

När du investerar i en ny hemsida tycker vi att du ska kräva att den byggs med minst två målgrupper i åtanke: besökare och sökmotorer. Din hemsida är ditt skyltfönster för potentiella kunder. Den är också din säljrepresentant som arbetar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Det är därför viktigt att din hemsida ger en bra och rättvis bild av ditt företag, så snabbt som möjligt.

En hemsida ska se bra ut. Den ska vara användarvänlig också. Därför är vi noga med såväl utseendet som strukturen på din hemsida. Sökmotorer tänker inte som oss, ännu, vilket betyder att vi måste bygga webbplatser som även Google kan läsa. När Google förstår att innehållet är bra och relevant för dina besökare kan din webbplats börja klättra i resultatlistorna.

Låter det spännande? Vi berättar gärna mer om vad du kan göra för att synas på Google.

Funkar din hemsida i mobilen?

En responsiv hemsida för stora och små skärmar

Vi vet ju alla hur frustrerande det kan vara när en webbplats inte passar för den skärm vi använder. Att hela tiden behöva scrolla och zooma. Låt dina besökare slippa det. När mobilanvändandet skjuter i höjden krävs det att innehållet anpassas till rätt skärmstorlek. Vi jobbar aktivt med något så finurligt som responsiv design. Det innebär att vi bygger din hemsida med en smart funktion som anpassar sidan efter den skärm du använder för stunden.
skrivbord

Dags att se över hemsidan?

Tanken på att uppdatera eller göra om din hemsida från grunden kan innebära ganska mycket huvudbry. Men det behöver inte bli så. Eftersom att vi är ett gäng snillrika och erfarna nördar inom digital marknadsföring har vi alla steg från planering av ny hemsida till utförande inom samma byrå. Vi kan tillochmed fylla din webbplats med innehåll som text och film, om du vill.

Svårt att skapa en webbshop?

Faktiskt inte. Att starta en webbshop har aldrig varit smidigare än vad det är idag. Antalet plattformar har ökat lavinartat och du kan välja och vraka bland många gratis- eller betalalternativ. Några av de enklare och mer renodlade webbshopparna är Tictail och Wix. Vilka kan vara en bra lösning om du är i startgropen och inte har någon annan digital närvaro. Har du redan en hemsida kan vi enkelt bygga vidare på den.

Hur kommer jag igång med webbshop?

Det är oftast en fördel att redan från start ha ett större antal produkter. Ju fler produkter du har, ju större blir ditt skyltfönster på Google. Efter lansering gör många misstaget att släppa allt i tron om att webbshoppen sköter sig själv. Men det är då den verkliga och roliga resan med ditt varumärke börjar. Vi har ett gäng snillen hos oss som gärna hjälper dig att skapa och hålla koll på din webbshop.

Starta webbshop? Det här ska du tänka på

Hur får jag besökarna att köpa? Är betalningsprocessen för komplicerad? Har jag satt rimliga priser?

Det är några frågor du kan ställas inför. Men även produktplaceringar kan vara något att lägga tid på. I en fysisk butik hittar du ofta produktplaceringar. Det innebär att du ofta får med dig ett par strumpor framme vid disken trots att du bara skulle köpa en tröja. Eftersom merförsäljning och många bäckar små är king så kan det vara bra att tänka på produktplaceringar när du jobbar med din webbshop.

Vi bygger din webbshop i WordPress med e-handelslösningen WooCommerce. Vi har valt att specialisera oss på WooCommerce eftersom att det är användarvänligt och lätt att förstå för dig som administrerar webbshoppen.

Det ska också vara smidigt och säkert som kund att slutföra en beställning. Därför rekommenderar vi Klarna Checkout som erbjuder ett prisvärt, säkert, och enkelt betalningsalternativ.

Läs vidare om

Sökmotoroptimering

Vad är en ny hemsida utan besökare? Med genomtänkta strategier hjälper vi er att synas i Googles träfflista.

Tänk även på

Googleannonsering

Det mest effektiva sättet att annonsera är att endast visa annonser kunder ber om. Låt oss hjälpa dig ta nästa steg.

Taggad på att starta webbshop med oss?

Kontakta oss här och få en specialist på tråden.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB