Behöver du komma i kontakt med oss eller någon av våra medarbetare direkt så hittar du våra kontaktuppgifter nedan. Välkommen att höra av dig!

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Janne Möller VD

Janne Möller

VD

Janne är ny VD från 1 augusti och ser mycket fram emot att fortsätta utveckla bolaget och dess engagerade medarbetare

null

Johan Byrmo

Projektledare

Johan jobbar som projektledare och är specialist inom sökmotoroptimering (SEO). Han har arbetat med onlinemarknadsföring sedan 2007 och brinner för att alltid hjälpa våra kunder till nya affärer på bästa möjliga sätt.

Toni Subotin Projektledare

Toni Subotin

Projektledare

IT är inte bara Tonis jobb, det är också hans hobby. Han fick sin första dator redan vid 5-års ålder och med över 130 ord i minuten på tangentbordet så har datorintresset aldrig sinat. Idag är hans största engagemang kundernas digitala marknadsföring och att kvalitet alltid kommer före kvantitet. Toni är även dataskyddsombud.

null

Raymond Håkansson

Säljare

Raymond arbetar som affärsutvecklare och har en stor kompetens gällande den digitala marknadsföringen. Ett gott affärsmannaskap och att skapa en förståelse för kundernas verksamhet, deras behov och tillsammans arbeta mot gemensamma strategiska mål är Raymonds ledord.

Joel Sundström Säljare

Joel Sundström

Säljare

Joels ledord är ärlighet, förtroende och trygghet för våra kunder. Med flera års erfarenhet inom kundrelationer ser han till ert behov först och främst.

null

Pernilla Wik

Kontor

Med ett leende på läpparna ger Pernilla energi till personalen och strävar efter att de vågar utmana sig själva. Hon sköter det administrativa arbetet, såsom fakturering och inköp. Pernilla är spindeln i nätet med stenkoll på företagets helhet i såväl personalfrågor som vision och ekonomi.

Filip Wessman Webbdesigner

Filip Wessman

Webbdesigner

Filips passion för både webbdesign och kod gör att han alltid strävar efter den perfekta detaljen när han bygger hemsidor och jobbar med sökmotoroptimering. Den drivkraften tillsammans med en examen i Grafisk Design & Webbutveckling ger honom ryggsäcken full med kompetens och kreativitet i sin arbetsuppgift.

Isak Gunnarsson Sökannonsering

Isak Gunnarsson

Sökordsannonsering

Isak innehar en kandidat inom marknadsföring och besitter spetskompetens inom internetmarknadsföring och annonsering. Med ett stort intresse för statistik och siffror är han rätt person att arbeta med kundernas annonsering online.

Elmedin Grahovic Sökmotoroptimering

Elmedin Grahovic

Sökmotoroptimering

Elmedin är vår sökmotoroptimerare med en kandidat i mediekommunikation. Hans fokus ligger stenhårt på att besökare på webbplatserna ska hitta det som de söker efter direkt. Med en passion för text och språk är han rätt person på rätt plats.

null

Anya Wargentin

Front-End Utvecklare

Anya är inte bara en glad 08:a som blivit smålänning, hon är även en grym front-end utvecklare. Med en utbildning i webbutveckling är hon alltid redo att ta sig an de utmaningar som hennes roll innebär.

null

Filip Handbaek

Projektledare

Filip har en master i företagsekonomi, samt flera års erfarenhet av att arbeta i en koordinator-roll med kundkontakt. Hans ambition är att använda sina kunskaper och erfarenheter för att bidra till Trafikbyråns framtida framgångar.

Peter Wik Utvecklare

Peter Wik

Utvecklare

Grundade 2007 Internetbyrån Effektid. Brinner för kommunikation och har som målsättning att få det komplicerade att bli enkelt och begripligt.

null

Dataskyddsombud

Toni Subotin är vårt Dataskyddsombud. Har du några frågor kring våran hantering av personuppgifter så ställer du dem till dataskyddsombud@trafikbyran.com.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB