Behöver du komma i kontakt med oss eller någon av våra medarbetare direkt så hittar du våra kontaktuppgifter nedan. Välkommen att höra av dig!

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Janne Möller VD

Janne Möller

VD

Janne är lagkaptenen som tycker att alla ska må bra, utvecklas och trivas på jobbet. Han är inte bara längst på företaget, han har även lång erfarenhet av IT-branschen. På fritiden ses Janne gärna på golfbanan.

janne.moller@trafikbyran.com
070-383 58 74

null

Raymond Håkansson

Affärsutvecklare

Raymond arbetar som affärsutvecklare och har en stor kompetens gällande den digitala marknadsföringen. Ett gott affärsmannaskap och att skapa en förståelse för våra kunders verksamhet, behov och att arbeta mot gemensamma strategiska mål är Raymonds ledord.

raymond@trafikbyran.com
073-212 40 28

null

Joel Sundström

Affärsutvecklare

Med fotboll, och favoritlaget Chelsea FC, som ett stort intresse är lagkänsla och ledarskap alltid en utgångspunkt för Joel. Han är vår affärsutvecklare som drivs av att utveckla personer och organisationer. Vid sidan av att odla våra kundrelationer är han även evenemangsansvarig på J-södra If. Joel är helt enkelt en fotbollsnörd av rang. Han tycker även om att spela golf, men säger själv att han är irriterande dålig på det.

joel@trafikbyran.com
073-956 03 70

null

Johan Byrmo

Strateg

Johan har jobbat med onlinemarknadsföring sen 2007. Han har alltså stor erfarenhet av do´s and dont´s. Johan jobbar som projektledare och är såklart specialist inom sökmotoroptimering (SEO). Han brinner för att våra kunder ska hitta nya vägar till affärer, på bästa möjliga sätt.

johan@trafikbyran.com
070-724 99 55

null

Stina Mångs

Projektledare

På fritiden hittar du Stina med skidorna på sig, oavsett om det är i en nypistad backe eller på en spegelblank sjö. Hon har alltid nära till skratt och lever efter mottot ”ingenting är omöjligt”. Med erfarenhet och utbildning inom bl.a. projektledning så vet hon att planering är A och O för ett lyckat projekt.

stina.mangs@trafikbyran.com
070-394 35 30

null

Filip Handbaek

Projektledare

Filips ambition är att använda sina kunskaper och erfarenheter för att bidra till Trafikbyråns framtida framgångar. Han har en master i företagsekonomi, samt flera års erfarenhet av att arbeta i en koordinator-roll. Han är högst troligt en av dem du kommer ha kontakt med.

filip.handbaek@trafikbyran.com
076-000 16 16

null

Pernilla Jungåker

Kreativ chef

Tänk dig att som sjuåring vara med i en reklamfilm och bli fullkomligt förälskad; bland branschfolk och greenscreens växte Pernillas passion för marknadsföring fram. Pernilla är göteborgare. Detta innebär att hon drivs av kreativ och snillrik marknadsföring som ger resultat. Hon är vår västkustsklippa som har erfarenhet från såväl reklam- som e-handelsbranschen.

pernilla.jungaker@trafikbyran.com
076-006 98 69

null

Linda Lindeborg

Säljchef (Föräldraledig)

Här är chefen som gör allt för att coacha och lyfta sina medarbetare. Med lång erfarenhet inom sälj- och marknadsföring på Mio har hon en bred kunskapsbank med smarta lösningar. Hon är Trafikbyråns stjärna på att hålla deadlines och skapa välplanerade budgetar. Det kan även vara så att Linda har nordens skarpaste öga när det kommer till att hitta stavfel i långa och krångliga texter.

null

Daniel Wengel

Fotograf & Art Director

Daniel är den där personen som står och sneglar över axeln när du fotar med mobilen. Han påpekar sedan, snällt, att vitbalansen är skev. Med kameran som sidekick lade Daniel grund för såväl HV71:s webb som det varumärkesbyggande filmprojektet HVTV. Med mångårig erfarenhet inom reklam- och mediabranschen är Daniel specialist på att ta fram träffande innehåll och har en sällsynt känsla för detaljer inom foto och film.

daniel.wengel@trafikbyran.com
070-407 28 62

Isak Gunnarsson Sökannonsering

Isak Gunnarsson

Ads-specialist

Isak har ett stort intresse för statistik och siffror vilket gör att han är klippt och skuren för onlineannonsering. Han har en kandidat inom marknadsföring och besitter spetskompetens inom internetmarknadsföring och annonsering.

isak@trafikbyran.com

Elmedin Grahovic Sökmotoroptimering

Elmedin Grahovic

SEO-specialist

Elmedin är vår sökmotoroptimerare med en kandidat i mediekommunikation. Med en passion för text och språk får han webbplatsbesökarna att hitta rätt direkt. När Elmedin inte SEO-nördar konsumerar han IT-och teknikpoddar, men även en hel del sport. När det kommer till fotboll och basket drar Elmedin sällan fötterna bakom sig.

elmedin@trafikbyran.com

Toni Subotin Projektledare

Toni Subotin

SEO-specialist

IT är inte bara Tonis jobb. Det är hans hobby. Toni fick sin första dator redan som femåring. Med över 130 ord i minuten på tangentbordet har datorintresset aldrig sinat. Idag är våra kundernas digitala marknadsföring och att kvalitet alltid kommer före kvantitet hans största fokus. Toni Subotin är vårt Dataskyddsombud. Har du några frågor kring våran hantering av personuppgifter så ställer du dem till dataskyddsombud@trafikbyran.com.

toni@trafikbyran.com

Filip Wessman Webbdesigner

Filip Wessman

Webbutvecklare & webbdesigner

Filip är en kreativ problemlösare vars passion för både webbdesign och kod gör att han alltid strävar efter den perfekta detaljen när han bygger hemsidor eller jobbar med SEO. Han har en examen i grafisk design och webbutveckling. Filip har även en fanatiskt inställning till amerikansk fotboll och andra nördiga spel. Du kan även testa honom på amerikanska delstater.

filip@trafikbyran.com

null

Anya Wargentin

Webbutvecklare

En dag stod det en stockholmare på vår farstukvist. Det var Anya. Anya är inte bara en glad stockholmare som blivit smålänning, hon är även en grym front-end utvecklare. Med koll på läget och en utbildning i webbutveckling är hon alltid redo att ta sig an nya webbprojekt.

anya@trafikbyran.com

null

Jenny Staversjö

Copywriter & Inbound marketer

Alla barnen läste svenska böcker på mellanstadiet utom Jenny, hon läste norska. Jenny har alltid haft ett färg-och-form-intresse. Men det var först när hon började skriva sporttexter på HV71:s kommunikationsavdelning som intresset för copy tog fart. Jenny är den vuxna södermalmshipstern som flyttat hem till Småland. Hon är utbildad marknadskommunikatör med sportfokus och har flerårig erfarenhet som marknadskoordinator och copywriter.

jenny.staversjo@trafikbyran.com

null

Frida Eriksson

Grafisk formgivare

Frida är utbildad till digital marknadsförare och är effektiviteten själv. Hon älskar att tävla och trivs som bäst i sociala sammanhang. Frida är den där glada kollegan som kommer med avancerade (och inspirerande) lunchlådor – varje dag. Inte så konstigt kanske, då hon är vår egna mästerkock. Lunchlådorna byts snart ut till pannkaksluncher och välling, då det är dags för Frida att gå på föräldraledighet.

frida.eriksson@trafikbyran.com

null

Nathalie Pihlqvist

Grafisk formgivare

Nathalie är utbildad i grafisk design & webbutveckling och har även grottat vidare i ämnet då hon har utbildat sig till digital marknadskoordinator. Detta är en roll hon är klippt och skuren för då aktivitet och rörelse är det som driver Nathalie framåt. Hon gillar att ha koll på läget och att många olika projekt i pipen. Påtal om pipe gör Nathalie en och annan skidresa och är vårt egna modelejon.

nathalie.pihlqvist@trafikbyran.com

Peter Wik Utvecklare

Peter Wik

Affärsutvecklare

Peter brinner för kommunikation och har som målsättning att få det komplicerade att bli enkelt och begripligt. Han är vår grundare då han 2007 startade Internetbyrån Effektid som idag har blivit Trafikbyrån.

peter@trafikbyran.com

null

Pernilla Wik

Mood Manager

Med ett leende på läpparna ger Pernilla energi till personalen. Hon strävar efter, och ser till, att vi vågar utmana oss själva. Pernilla sköter det administrativa arbetet, såsom fakturering och inköp.

pernilla.wik@trafikbyran.com

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB