Behöver du komma i kontakt med oss eller någon av våra medarbetare direkt så hittar du våra kontaktuppgifter nedan. Välkommen att höra av dig!

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

null

Ulf Sokoloff

VD

Uffe kommer från en bransch med bra drag och har en grym förmåga att ventilera och engagera oss byrånissar. Han har en ådra för ordning och reda, kanske är det därför Uffe rankar Excel som ett av sina toppintressen? Tillsammans med golf, skidåkning, racketsporter och familjen då.

null

Raymond Håkansson

Affärsutvecklare

Raymond arbetar som affärsutvecklare och har en stor kompetens gällande den digitala marknadsföringen. Ett gott affärsmannaskap och att skapa en förståelse för våra kunders verksamhet, behov och att arbeta mot gemensamma strategiska mål är Raymonds ledord.

null

Joel Sundström

Affärsutvecklare

Med fotboll, och favoritlaget Chelsea FC, som ett stort intresse är lagkänsla och ledarskap alltid en utgångspunkt för Joel. Han är vår affärsutvecklare som drivs av att utveckla personer och organisationer. Vid sidan av att odla våra kundrelationer är han även evenemangsansvarig på J-södra If. Joel är helt enkelt en fotbollsnörd av rang. Han tycker även om att spela golf, men säger själv att han är irriterande dålig på det.

null

Karl-Johan Zaring

Affärsutvecklare

Karl-Johan, även kallad KJ, är en glad och framåt kille som gillar kreativa lösningar på de utmaningar han står inför. Vare sig det gäller en fisklös fisketur, en svår komposition hemma i musikstudion eller invecklade kunduppdrag så ser han alltid till att hitta den smartaste vägen till målet.

null

Johan Byrmo

Strateg

Johan har jobbat med onlinemarknadsföring sen 2007. Han har alltså stor erfarenhet av do´s and dont´s. Johan jobbar som projektledare och är såklart specialist inom sökmotoroptimering (SEO). Han brinner för att våra kunder ska hitta nya vägar till affärer, på bästa möjliga sätt.

null

Stina Mångs

Projektledare

På fritiden hittar du Stina med skidorna på sig, oavsett om det är i en nypistad backe eller på en spegelblank sjö. Hon har alltid nära till skratt och lever efter mottot ”ingenting är omöjligt”. Med erfarenhet och utbildning inom bl.a. projektledning så vet hon att planering är A och O för ett lyckat projekt.

null

Lisa Eskils

Kreativ chef

Hur många hål finns det i en innebandyboll? Ibland kan det vara skönt att slippa googla alla tankar som poppar upp runt lunchbordet. Möt Lisa Eskils, vårt alldeles egna innebandyproffs, tillika kreativa chef. Lisa kommer till oss med en gedigen idrottsbakgrund i bagaget, då hon har svingat innebandyklubban sedan hon var åtta år. Lisa har även koll på press och media, eftersom hon har jobbat som pressansvarig på Svenska Innebandyförbundet.

null

Daniel Wengel

Fotograf & Art Director

Daniel är den där personen som står och sneglar över axeln när du fotar med mobilen. Han påpekar sedan, snällt, att vitbalansen är skev. Med kameran som sidekick lade Daniel grund för såväl HV71:s webb som det varumärkesbyggande filmprojektet HVTV. Med mångårig erfarenhet inom reklam- och mediabranschen är Daniel specialist på att ta fram träffande innehåll och har en sällsynt känsla för detaljer inom foto och film.

Isak Gunnarsson Sökannonsering

Isak Gunnarsson

Ads-specialist

Isak har ett stort intresse för statistik och siffror vilket gör att han är klippt och skuren för onlineannonsering. Han har en kandidat inom marknadsföring och besitter spetskompetens inom internetmarknadsföring och annonsering.

Elmedin Grahovic Sökmotoroptimering

Elmedin Grahovic

SEO-specialist

Elmedin är vår sökmotoroptimerare med en kandidat i mediekommunikation. Med en passion för text och språk får han webbplatsbesökarna att hitta rätt direkt. När Elmedin inte SEO-nördar konsumerar han IT-och teknikpoddar, men även en hel del sport. När det kommer till fotboll och basket drar Elmedin sällan fötterna bakom sig.

null

Fanny Afzelius

Digital Marknadsförare

Detta är vår Tranås-tjej med förflutet inom ridsport och alpint. Fanny är utbildad e-handelslogistiker och arbetar här på Trafikbyrån med både Ads och SEO. Hon brinner för digital marknadsföring och att analysera siffror och älskar att utmana tidigare resultat.

Filip Wessman Webbdesigner

Filip Wessman

Webbutvecklare & webbdesigner

Filip är en kreativ problemlösare vars passion för både webbdesign och kod gör att han alltid strävar efter den perfekta detaljen när han bygger hemsidor eller jobbar med SEO. Han har en examen i grafisk design och webbutveckling. Filip har även en fanatisk inställning till amerikansk fotboll och andra nördiga spel. Du kan även testa honom på amerikanska delstater.

null

Anya Wargentin

Webbutvecklare

En dag stod det en stockholmare på vår farstukvist. Det var Anya. Anya är inte bara en glad stockholmare som blivit smålänning, hon är även en grym front-end utvecklare. Med koll på läget och en utbildning i webbutveckling är hon alltid redo att ta sig an nya webbprojekt.

null

Nathalie Pihlqvist

Grafisk formgivare

Nathalie är utbildad i grafisk design & webbutveckling och har även grottat vidare i ämnet då hon har utbildat sig till digital marknadskoordinator. Detta är en roll hon är klippt och skuren för då aktivitet och rörelse är det som driver Nathalie framåt. Hon gillar att ha koll på läget och att många olika projekt i pipen. Påtal om pipe gör Nathalie en och annan skidresa och är vårt egna modelejon.

null

Jenny Staversjö

Copywriter & Inbound marketer

Jenny är den vuxna södermalmshipstern som flyttat hem till Småland. Jenny har alltid haft ett färg-och-form-intresse. Men det var först när hon började skriva sporttexter på HV71:s kommunikationsavdelning som intresset för copy tog fart. Hon är utbildad marknadskommunikatör med sportfokus och har flerårig erfarenhet som marknadskoordinator och copywriter.

null

Pernilla Jungåker

Kreativ chef (Föräldraledig)

Tänk dig att som sjuåring vara med i en reklamfilm och bli fullkomligt förälskad; bland branschfolk och greenscreens växte Pernillas passion för marknadsföring fram. Pernilla är göteborgare. Detta innebär att hon drivs av kreativ och snillrik marknadsföring som ger resultat. Hon är vår västkustsklippa som har erfarenhet från såväl reklam- som e-handelsbranschen.

null

Frida Eriksson

Grafisk formgivare (Föräldraledig)

Frida är utbildad till digital marknadsförare och är effektiviteten själv. Hon älskar att tävla och trivs som bäst i sociala sammanhang. Frida är den där glada kollegan som kommer med avancerade (och inspirerande) lunchlådor – varje dag. Inte så konstigt kanske, då hon är vår egna mästerkock.

null

Linda Lindeborg

Säljchef (Föräldraledig)

Här är chefen som gör allt för att coacha och lyfta sina medarbetare. Med lång erfarenhet inom sälj- och marknadsföring på Mio har hon en bred kunskapsbank med smarta lösningar. Hon är Trafikbyråns stjärna på att hålla deadlines och skapa välplanerade budgetar. Det kan även vara så att Linda har nordens skarpaste öga när det kommer till att hitta stavfel i långa och krångliga texter.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB