Googleannonsering

Det finns ett sätt att annonsera där du endast når dem som vill se dig – och där du dessutom bara betalar för dem som klickar på dina annonser. Detta är annonsering på Google. Låt oss berätta mer.

Effektiv annonsering

När du annonserar på Google så gör du det genom att matcha det du säljer mot det som din målgrupp söker efter. Det här gör att du kan styra vilka besökare du vill ska se dina annonser, dessutom betalar du endast för klick på annonsen; inte när någon scrollar vidare. Detta gör att det är väldigt kostnadseffektivt och träffsäkert att annonsera på Google.

Mätbart

Med Googleannonsering kan du följa varje klick. Vi ser till att du får bra och tydlig statistik över hur, var och när dina annonser visas och klickas på – och framför allt vilka annonser som generar klick. Därmed kan vi följa klicken som blir trafik till din hemsida eller ett köp i din webbshop.

matbart-analytics

Google AdWords

Med Google AdWords ser vi till att dina kunder hittar dig när de söker på Google efter just det du erbjuder. Det finns många fördelar med AdWords. En är t.ex. att du endast betalar när någon klickar på din annons, inte när den visas. Det betyder att ditt varumärke kommer att synas för de som söker efter dina produkter och tjänster; och klickar de inte på annonsen så betalar du ingenting. Gratis reklam helt enkelt.

Med Google AdWords kan vi hjälpa dig att specificera dina annonser geografiskt. Det blir enkelt att t.ex. rikta sig in på sökningar som görs lokalt. Dina annonser kan alltså visas inom ett visst avstånd från ditt företag eller butik.

Läs mer om fördelarna med Google AdWords och ta nästa steg i din digitala marknadsföring.

Google Shopping

Har du en webbshop? Med över 50 000 sökningar på Google i sekunden så är det ett måste att finnas med i sökresultatet. Med Google Shopping ökar du synligheten av din hemsida och dina produkter när någon söker efter just de produkterna du erbjuder. Genom att vid en sökning visa dina produkter på Google så utökar man sitt digitala skyltfönster avsevärt.

Som med all annonsering på Google så betalar man endast när någon klickar på ens annons. Så även om någon inte klickar på din länk så ser den att du erbjuder just den produkten. Du når alltså rätt människor vid rätt tillfälle då produktannonserna endast visas när någon söker efter just dina produkter.

Läs mer om fördelarna med Google Shopping och hur vi kan hjälpa dig att visa dina produkter på världens största söknätverk.

Över 50 000 sökningar per sekund

En genväg till att synas bäst på Google

Även om målet är att alltid ligga etta i de vanliga sökresultaten så är det ofta en dröm. Konkurrensen är hård, och det krävs ett långsiktigt och uthålligt arbete för att nå dessa positioner. Därför kan det vara bra att annonsera med Google eftersom du får chansen att synas på flera ställen på förstasidan direkt.

För dig som redan jobbar med SEO men som ännu inte har nått toppositioner är Googleannonsering ett sätt att snabbt nå synlighet. Samtidigt betalar du bara för de klick som du faktiskt får. Otroligt kostnadseffektivt.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB