Googleannonsering

Att annonsera på Google är såväl kostnadseffektivt som träffsäkert. När du annonserar på Google matchar du det du säljer mot det som din målgrupp söker efter. Det här gör att du kan styra vilka besökare du vill ska se dina annonser. Dessutom betalar du endast för klick på annonsen, inte när någon scrollar vidare. Du kan sedan följa varje klick. Vi ser till att du får bra och tydlig statistik över hur, var och när dina annonser visas samt klickas på. Framför allt vilka annonser som generar klick.
matbart-analytics

Google AdWords

Med Google AdWords ser vi till att dina kunder hittar dig när de googlar efter just det du erbjuder. Ditt varumärke kommer därför att synas för de som söker efter dina produkter och tjänster. Vad kan du mer göra med Google AdWords?

Google Shopping

Har du en webbshop som få besökare hittar till? Google Shopping är ett snillrikt verktyg som hjälper dig att öka synligheten av din hemsida och dina produkter. Genom att visa dina produkter i träfflistan när någon googlar växer ditt digitala skyltfönster.

Hur kan din webbshop synas i Google Shopping?

Över 50 000 sökningar per sekund

En genväg till att synas bäst på Google

Även om målet är att alltid ligga etta i de vanliga sökresultaten så är det ofta en dröm. Konkurrensen är hård, och det krävs ett långsiktigt och uthålligt arbete för att nå dessa positioner. Därför kan det vara bra att annonsera med Google eftersom du får chansen att synas på flera ställen på förstasidan direkt.

För dig som redan jobbar med SEO men som ännu inte har nått toppositioner är Googleannonsering ett sätt att snabbt nå synlighet. Samtidigt betalar du bara för de klick som du faktiskt får. Otroligt kostnadseffektivt.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB