Nya kunder med ett klick

Du har säkert stött på såväl Prisjakt som Pricerunner när du har googlat efter en produkt. Google Shopping fungerar ungefär på samma sätt. När du googlar visas dina produkter som en shoppingannons i Googles träfflista. Eftersom att, i princip, alla googlar kommer potentiella kunder hitta din webbplats när de söker efter produkter eller tjänster. Har du dessutom en schysst och professionell hemsida är steget till att få en ny kund inte stort. Google Shopping är helt sonika ditt digitala skyltfönster där du endast betalar när besökaren går in i butiken.

Vad är Google Shopping?

Google Shopping fungerar ungefär som textannonser med Google AdWords. Till skillnad från textannonser visas bild, pris och produktdetaljer i sökresultatet; vilket gör det lättare för besökaren att jämföra produkter innan köp. Med Google Shopping kan du kategorisera produkterna utifrån olika värden (t.ex. varumärke). Vi optimerar sedan de produkter och produktgrupper som går bäst för dig strategiskt, följer upp och analyserar din försäljning.

Trender visar dessutom att Google Shopping är den marknadsplats som växer snabbast för e-handlare. Det är i sig inte så konstigt; alla gillar väl smidiga affärer?

Vill du testa ett digitalt skyltfönster i Google Shopping?

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB