Nya kunder med ett klick

Du har säkert stött på både Prisjakt och Pricerunner när du har sökt efter en produkt. Google Shopping fungerar ungefär på samma sätt. När du googlar visas dina produkter som en shoppingannons i Googles träfflista. Eftersom i princip alla googlar kommer potentiella kunder hitta din webbplats när de söker efter produkter eller tjänster. Har du dessutom en schysst och professionell hemsida är steget till att få en ny kund inte stort. Google Shopping är helt sonika ditt digitala skyltfönster där du endast betalar när besökaren går in i butiken.

Vad är Google Shopping?

Google Shopping fungerar ungefär som textannonser i Google AdWords. Till skillnad från textannonser så inkluderas bild, pris och produktdetaljer i sökresultatet. Det underlättar för besökare då de kan jämföra produkter innan de tar ett köpbeslut.

Med Google Shopping kan du kategorisera produkterna utifrån olika värden, exempelvis varumärke. Vi optimerar strategiskt de produkter och produktgrupper som går bäst för dig, samt följer upp och analyserar din försäljning.

Digitalt skyltfönster - som gör skillnad

Trender visar att Google Shopping är den marknadsplats som växer snabbast för e-handlare. Det är i och för sig inte så konstigt; alla gillar väl smidiga affärer?

Kontakta oss om du är redo att testa ditt digitala skyltfönster i Google Shopping.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB