Vad är Google Shopping?

Google Shopping fungerar ungefär som textannonser med Google AdWords. Men till skillnad från textannonser visas både bild, pris och produktdetaljer i sökresultatet; vilket gör det lättare för besökaren att jämföra produkter innan köp. Genom Google Shopping kan man kategorisera produkterna utifrån olika värden (t.ex. varumärke m.m.). Strategiskt optimerar vi de produkter och produktgrupper som går bäst för er, följer upp och analyserar din försäljning. Vi hjälper dig skapa rätt annons med rätt pris och rätt text. Google Shopping blir ett digitalt skyltfönster där man endast betalar när besökaren går in i butiken; inte när man tittar genom skyltfönstret.

Men Prisjakt och Pricerunner då?

För att snabbt få en överblick på hur Google Shopping fungerar så kan du jämföra det med t.ex. Prisjakt eller Pricerunner. När du gör en Google-sökning så kommer de produkterna som du har en Shopping-annons för att visas i Googles träfflista. Alla söker på Google och finns man inte med i Google Shopping med sina produkter så missar man potentiella kunder. Det du tjänar på är att Google-användare ser din annons, även när de inte letar efter produkten hos just dig.

Öka din försäljning idag

Låt dina produkter synas med en bild för att utöka din försäljning på ett kostnadseffektivt sätt. Trender visar att Google Shopping är den marknadsplats som växer snabbast för e-handlare. För dig med e-handel är det inget alternativ; det är ett måste!

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB