Driv trafik med Google Ads

Hittar kunderna just dig när de söker på Google? Med Google Ads ges möjligheten att välja bland många alternativ av annonser. Och vet du vad det fiffiga är? Du betalar bara för en annons när någon klickar på den, inte när den visas.

Annonsera på Google

Ibland kan det vara svårt att veta var du ska annonsera. Många företag har idag övergivit traditionella annonser och istället lagt krut på att synas digitalt. Fördelen med digital annonsering är att oavsett om du vill nå kunder nära ditt företag, i kommunen eller rikstäckande så ser vi till att dina annonser endast visas för din målgrupp. Detta leder i sin tur till att du kan marknadsföra dig på ett smidigt, digitalt och hållbart sätt – utan att det svider i plånboken.

Flexibel annonsering - Slipp deadlines

Fördelen med Google Ads

Har du säsongsbetonade produkter eller tjänster? I Google Adwords bestämmer du själv när din annons ska visas extra mycket. Det kan exempelvis vara under en viss säsong eller under aktuella kampanjer. Det är också väldigt enkelt att reglera hur mycket en annons får kosta. 

I Google AdWords kan vi enkelt presentera överskådliga resultat för att se hur det går för dina Google Ads-kampanjer. Då kan du se hur många personer som ser dina annonser, besöker din hemsida eller ringer till ditt företag. Det går även att se om annonserna håller en god kvalitet. Vi analyserar kontinuerligt dina annonser. Om vi skulle märka att en annons går trögt så gör vi allt för att förbättra den.

Vi finns här när du behöver oss

Vill du också annonsera i världens största annonsnätverk? Våra AdWords-specialister finns tillgängliga för dig vare sig du vill börja annonsera eller redan annonserar med Google Ads.

Du bestämmer själv över dina kampanjer. Men vi finns vid din sida om du vill pausa en kampanj eller förbättra en annons.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB