Google Ads

Google Ads är ett kraftfullt verktyg för att visa annonser på Google när kunder söker efter vad just du erbjuder. Se till att kunderna hittar just dig när de söker på Google. Med Ads ges möjligheten att välja bland många alternativ av annonser. De vanligaste är textbaserade sökannonser som visas när man gör en Google-sökning. Vi kan även hjälpa dig med mobilannonser i appar eller grafiska visningsannonser i t.ex. Gmail. Och vet du vad? Annonserna kostar endast när någon klickar på dem, inte när de visas.

Annonsera på Google och nå rätt kunder

Med Google AdWords gör vi tillsammans en målgruppsanalys för att se vilka dina kunder är och var de finns. I verktyget kan vi också se till att endast visa annonserna där vi vill att de ska visas. Vare sig det är nära ditt företag, i kommunen eller nationellt över hela Sverige så ser vi till att annonserna endast visas för rätt målgrupp. Med AdWords är det upp till dig.

Rätt besök till rätt peng

Bestäm själv över dina kampanjer

I Google AdWords så kan vi enkelt presentera överskådliga resultat för att se hur det går för dina kampanjer. Du kan se hur många som ser dina annonser, besöker din hemsida eller ringer till ditt företag. Det går även att se om annonserna håller en god kvalitet. Vi analyserar kontinuerligt annonsernas kvalitetspoängen och arbetar ständigt för att förbättra dem.

Med AdWords är det också väldigt enkelt att reglera vad man vill att annonsen max får kosta. Man kanske vill att annonsen ska visas extra mycket under en viss säsong eller under aktuella kampanjer. Tillsammans med dig skapar vi den flexibiliteten i både prissättning och tid. Med Google AdWords blir ingen krona bortkastad.

Vi finns här när du behöver oss

Eftersom det är du som bestämmer över dina kampanjer så finns vi tillgängliga om du t.ex. skulle behöva pausa en kampanj eller ändra något annat.

Är du redo att annonsera i världens största annonsnätverk? Våra AdWords-specialister finns tillgängliga för dig vare sig du vill börja annonsera eller redan annonserar med AdWords. Redan nu kan du få rätt besök till rätt peng.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor - stora som små - som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB