En film säger mer än tusen ord

Genom att ge din verksamhet ett bildspråk så kan du skapa en story som berör din målgrupp. Oavsett vad du vill lyfta fram i din verksamhet, vare sig det är personalbilder eller komplicerad information, finns det inget som får målgruppen att stanna upp och lyssna på vad du har att säga som ett engagerande bildspråk.

Fotografering

Vad du än behöver lyfta fram i din verksamhet är schyssta foton ovärderligt för ditt varumärke. Personalfoton, miljöbilder eller produktfoton. Med en professionell fotobank blir din marknadsföring roligare – och enklare.

Drönare & 360 grader

Vår kamera kan sväva över din verksamhet för att din målgrupp ska få en holistisk bild av din miljö. Den har även ögon i nacken och kan filma din verksamhet i 360 grader. Perfekt för varumärkesbyggande filmer.

Filmproduktion

En film som berör, är snygg och relevant för målgruppen sprids lätt på plattformar som sociala medier. Filma ett kundevent, en företagspresentation eller en reklamfilm som berör och skapa trafik till din webbplats.

Motion graphics

När du vill informera eller förklara något för din målgrupp passar en motion graphics-film som handen i handsken. Med animerade filmer gör du det annars svårförklarade lätt på exempelvis sociala medier eller din hemsida.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör foto och film. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Huskvarnavägen 27,
554 54 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB