Att skriva hyfsat bra räcker.

Ja, till vardags räcker det att kunna skriva ganska bra. Men när det kommer till copywriting handlar det om att göra idéer och stories begripliga för allmänheten, eller din målgrupp. Det är mer än text. Det är känslor, kunskap, idéer, humor och lite till. Så att din målgrupp förstår vem du är och vad det är du vill säga. För att sedan inse att det inte går att vara utan din produkt eller tjänst. Bra va?

Text för webb

Många olika plattformar som hemsida, sociala medier och bloggar kräver olika typer av text. Det är också viktigt att folk hittar texterna. Vi vet hur långa, vilken ton och hur du engagerar med text.

Text för tryck

Tryckt text ska vara hållbar. Du trycker ofta upp ett stort antal broschyrer eller säljblad. Med rätt ton och budskap blir ditt material en överlevare.

Contentstrategi

Hur håller du ihop content, kampanjer och övrigt marknadsmaterial när kanalerna är många? Att ha en contentstrategi underlättar det dagliga arbetet med din marknadsföring.

Annonstext

En annonstext kan vara allt från captions på sociala medier, annonser på Facebook eller varför inte en native-annons i din favoritnättidning? Vi anpassar texten.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss i alla frågor – stora som små – som rör din marknadsföring på internet. Vi svarar oftast inom en timma.

 

Skicka

Om oss

Vi är en trafikbyrå som hjälper företag och organisationer att synas på internet. Vår vardag består av arbete med bland annat webb, sökmotoroptimering, sökannonsering och aktiviteter i sociala medier. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Du hittar oss i vackra Jönköping i mitten av södra Sverige. Välkommen!

Kontakta oss

Adress

Bredgränd 5,
553 20 Jönköping

Nummer

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Google Partners Trafikbyrån i Sverige AB